MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 45
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem





Andora – Andora

Escudella to narodowa potrawa w niewielkim państwie Andora, zagubionym wśród Pirenejów. To potrawka mięsna, szczególnie chętnie jedzona zimą i w święta. Można w niej znaleźć kawałki kurczaka, jagnięciny, kiełbaski butifarra, a nawet świńskie ryje, z dodatkiem ziemniaków i kapusty.

Najsmaczniejsze dania wszystkich stolic Europy: 43 potrawy z 43 miast. Tych dań musicie spróbować w czasie podróży, urlopów i wakacji

Zobacz również

Sezon letni na Zalewem w Zakrzówku Szlacheckim rozpoczęty. ZDJĘCIA

Sezon letni na Zalewem w Zakrzówku Szlacheckim rozpoczęty. ZDJĘCIA

Noc Kupały 2024 w Biskupinie. Svahy zagrały w Muzeum Archeologicznym. Zdjęcia, wideo

Noc Kupały 2024 w Biskupinie. Svahy zagrały w Muzeum Archeologicznym. Zdjęcia, wideo

Polecamy

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!

Dermatolog ostrzega! Niewielki błąd w pielęgnacji może mieć tragiczne skutki

Dermatolog ostrzega! Niewielki błąd w pielęgnacji może mieć tragiczne skutki

Tę zupę zrobisz ze szlachetnych grzybów. Po prostu rozpływa się w ustach

Tę zupę zrobisz ze szlachetnych grzybów. Po prostu rozpływa się w ustach