MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Rajd Koguta zakończony! Uczestnicy z Dolnego Śląska dotarli na Mazury | ZDJĘCIA

NOWE
Rajd Koguta zakończony! Uczestnicy z Dolnego Śląska dotarli na Mazury | ZDJĘCIA

Deszcz im niestraszny! Zobacz, co działo się w sobotę w centrum Kielc [ZDJĘCIA]

Deszcz im niestraszny! Zobacz, co działo się w sobotę w centrum Kielc [ZDJĘCIA]

Polecamy

Ten popularny napój może wspierać twoje zdrowie!

Ten popularny napój może wspierać twoje zdrowie!

Jak skutecznie usunąć szkodniki z ogródka? Kilka skutecznych metod

Jak skutecznie usunąć szkodniki z ogródka? Kilka skutecznych metod

Szaszłyki z boczku i schabu. Gratka dla wielbicieli mięsa

Szaszłyki z boczku i schabu. Gratka dla wielbicieli mięsa